Huy.

19.02.2017

Du står alltid støtt, du. Midt i all stormen, i all motgangen. 

Der andre ville løpt sin vei der rekker du ut en hjelpende hånd. Ingen baktanker, ingen egoisme. Du og Ariel er selve definisjonen på godhet. Jeg har aldri kjent et hjerte så rent som ditt. Jeg har aldri kjent en tryggere favn enn din.

Uten deg så er det ingen meg. Jeg vet at du elsker hele meg, og selv om du ikke kjente meg uten smerter så vet jeg at du klarer å se forbi de.

På mine verste dager når jeg ikke tror jeg kan klare å se solen noensinne igjen, så synger og danser du. En egenkomponert sang med tidenes sykekeste tekst som får meg til å le så tårene triller. Eller du hører en fengende sang på reklamen og du holder takten med noen danse mooves som ingen ville trodd du hadde om så jeg hadde filmet det. Aldri elsker jeg deg mer enn akkurat da, når du får meg til å le i et hav av tårer.

Alt du gjør for meg og her i huset det tror jeg ikke noen kan forstå. Vi har en gjensidig respekt for hverandre og jeg sier ofte hvor takknemlig jeg er for alt du gjør. Likevel vil jeg skrive det her sånn at du kan lese det også.

Du klager aldri, du blir aldri sur. Du er her alltid 100 % for meg og gjør ditt ytterste for at jeg og pelsbabyene skal ha det bra.

Du står alltid støtt, du. Midt i all stormen, midt i all motgangen.