Hjemme

21.08.2017

Vi kom hjem til Porsgrunn seint i går og dro rett til Sandefjord for å hente B-gjengen. De har levd i sus og dus hos paret bak Sandefjord Zoo og omplassering. Gjerne støtt de med grasrotandelen folkens, for de gjør en så sinnsyk god jobb med omplassering av marsvin. De er et godkjent omplasseringsenter og dere kan gjerne sjekke ut siden deres HER for å lese om arbeidet og se hvilke marsvin som skal omplasseres :)  Tusen takk, Tine og Andreas!

Turen over fjellet gikk helt greit, jeg kan egentlig ikke klage. Det er jo en lang tur, men jeg sitter jo heldigvis bare på. Det var nok Ariel det var verst for. Hun fant ikke roen i det hele tatt på turen, sov litt i rykk og napp stakkar. Vi stoppet ofte så hun fikk strekke litt på bursdagsdressen :)

Vi har hatt det så utrolig koselig på Sotra hos storebror og familien. Det har virkelig vært balsam for sjelen! Det var veldig rart å komme hjem, men det var mye finere her enn vi husket! Haha :) Vi har liksom følt at oppussingen som har blitt gjort her er litt så som så, men når vi kom inn dørene var vi litt sånn "oi, kan ikke huske det var så fint?!". Haha! Så det er jo bra :)

Ellers lå det en lang pakke å ventet på meg på postkontoret her. Min russiske venninne Lisa har malt det jeg alltid har drømt om å ha på veggen, nemlig min favorittdinosaur!

Det er ikke noe jeg akkurat noe jeg maser om her på bloggen, men jeg elsker dinosaurer og er litt nerd på det området. Lisa la også med en bonusgave som var en kjempefint "omriss" av Ariel. Hun er superflink! Nå har vi snart arbeidet hennes i alle krinker og kroker her :) Gleder meg til å få både triceratops og Ariel på veggen! :)

Tusen, tusen takk til Henriette sine foreldre, de donerte masse pant som resulterte i 500,-! TAKK <3