Hjemme igjen

10.03.2017

Ja, jeg har pels over hele meg, haha! Ariel røyter fortsatt som et mareritt stakkar. Håper hun blir kvitt problemene snart.

Jeg er i et rart humør i dag. Alt kjennes så håpløst og merkelig. Jobben til Huy har gått konkurs og det hjelper jo ikke akkurat på situasjonen vi befinner oss i. Jeg har mange tanker og bekymringer, selv om jeg vet at alt ordner seg til slutt. 

Hjemreisen fra London i går gikk bedre enn turen frem, men jeg gruer meg allerede til vi skal til Barcelona. Det er virkelig så knalltøft å reise. Heldigvis er det noen uker til. Og den turen vil nok være verdt alt strevet og alle smerter. 

På vei hjem fra Gardermoen i går hentet vi b-gjengen (marsvina) hos oppdretteren til Basse. Oppdretteren, Tine, er så utrolig herlig. Hun er så snill og hun gjør en fantastisk jobb med omplassering av marsvin. Det er så rart hvordan noen mennesker kommer tilfeldig inn i livet ditt og så har de så stor innvirkning. De har mange søte dyr, blant annet minigrisen Ida. For en karakter! Så søt og morsom :) Hun var ikke så interessert i å hilse på oss, men syntes det var veldig greit å bli klødd. Når hun fikk et eple så sprang hun avgårde til kosekroken sin. Haha! Jeg blir alltid så glad av å være der.

Pappa var snill og listet gangen her når vi var borte, det var deilig å komme hjem til. Han dro dessverre avgårde allerede i dag tidlig, men han kommer nok tilbake snart :)

Nå kjenner jeg må legge meg litt. Det er vanskelig å bare sitte oppreist i dag. Seinere i kveld blir det pannekaker til middag og Nytt på nytt på skjermen. Er det bare meg eller er det blitt ti ganger morsommere nå som Bård Tufte Johansen er progamleder?

Håper dere får en skikkelig fin helg alle sammen :)