Hjem i morgen

29.03.2017

Sticken som jeg tar minnekortet inn i for å overføre bilder til laptopen er borte, så jeg får ikke overført nye bilder. Bruker derfor noen jeg overførte første dagen her :)

Det hadde nok ikke vært så mye å vise uansett, for vi har ikke gjort så veldig mye. Jeg har slitt mye med migrene her og i går var vi mye inne. I dag er heldigvis en bedre dag og jeg håper at det er sånn på hjemturen i morgen og.

Hotellet ligger veldig sentralt så det er mye bråk og ståhei utenfor vinduet, men det er egentlig veldig deilig. Føles som jeg er med på noe gøy, ha-ha! :)

Det er en vietnamesisk restaurant vegg i vegg med hotellet, så håper å kunne sjekke den ut i dag og at den svarer til forventningene :)

Det skal bli godt å komme hjem til Arimor og B-gjengen nå kjenner jeg, har fått koselige bildeoppdateringer fra både Tine og Henriette, ser ut som de har storkost seg <3 Det er litt morsomt, for Ariel liker virkelig ikke å gå på tur for tiden, men hvis hun blir kjørt helt frem til en skog så er hun helt i hundre :) Jeg skjønner jo det, asfalt er jo ikke akkurat godt å gå på.

Lille Bassemann slapper av og storebror Brums passer på. Jeg ler hver gang jeg ser de små ansiktene der, se då søt de er! :)