Herlige dager

13.04.2018

Kommer til å savne denne snuten her når vi drar <3

Etter jeg var i Varden fikk jeg en melding fra en herlig dame som heter Teresa Maria Dalen. Hun ville gi meg en behandlingstime i gave og det takket jeg ja til. Hun har ikke bedt meg om å skrive noe her, men jeg vil bare takke for en helt fantastisk time. Hun ga meg akkurat det jeg trengte og jeg har hatt noen bekymringsfrie dager med en herlig ro i kropp og sjel. 

Jeg har prioritert å prøve å komme meg på småturer sammen med Huy og Ariel, og i dag hadde vi en superdeilig dag i solen. Kjenner jeg er veldig klar for India nå! Skal til og med ha med meg en lykkestein fra nevøene mine, dette må bare gå bra! :) 

Huy gikk i jeans på turen i dag, jeg tok på meg turbukse og tursko, later som jeg er sporty spice og skal på Lars Monsen-utflukt. I wish, si! Meg seinere på dagen:

Jeg har også vært heldig og fått kose med disse vakre gutta i det siste! Mest kos med han til høyre, han til venstre er en liten ramp :P Er de ikke fine? Føler meg heldig som er venninne med ei skikkelig hestejente :) Hestelukt er seriøst så herlig, begraver meg alltid inn i pelsen.

Alt jeg tenker på når jeg er "ute i verden" er: tenk å kunne gjøre dette uten smerter? Tenk å kunne leve mer bekymringsfritt og faktisk ha et liv. På turen i dag møtte vi en kjempeherlig nabo her på Herøya, og han sa: "nå krøssær vi fingrane her, Hanne! Og fårru ikke fiksa nåkken så... så banker jeg deg!" Hahaha :D Og vi var innom hos karen som driver "Safran" på Grenlandsenteret, vi måtte bare forklare hvorfor Huy ikke kommer innom for å kjøpe kilovis med grønnsaker til marsvingutta på en stund fremover. Han ble helt i hundre når han hørte jeg skulle operere meg i India og hadde kun lovord å si om alt indisk :) Veldig koselig og det gjør meg jo bare enda mer sikker.

For de som ikke har fått med seg så drar vi altså nå på mandag <3 Det gledes! Skal selvfølgelig oppdatere hyppigere når vi er i India. Nå skjer det veldig snart!