Gode og vonde dager

07.05.2017

Det var meningen at jeg skulle gi en liten update i går, men jeg hadde sånn migrene at det gikk rett og slett ikke. Jeg har et elsk/hat forhold til solen som dere sikkert skjønner. Finnes jo ikke noe deiligere enn sommerdager, men samtidlig så er det sterke lyset helt forferdelig. I går presset jeg meg selv til å være ute for å ikke gå glipp av deilig vær, men det resulterte jo i kraftig migrene og null søvn natt til i dag. Det er så rart, for noen dager går det jo greit med lys. Andre dager er det helt krise og lyset borrer seg inn i hodet.

Man skulle tro at Ariel ikke var begreistret for 22 grader og sommer, men vi fikk hun seriøst nesten ikke med oss inn for natten. Hun ville bare være ute i gresset og på dagtid vekslet hun mellom sol og skygge. Håper vi kunne fått gjerde her sånn at hun kan gå helt løs og være ute hele tiden. Båndet er jo kjempelangt, men det er liksom ikke det samme. Hun er veldig snill og holder seg på eiendommen, men jeg tror hun kunne funnet på å gått inn til nabohundene for å by opp til hundekamp. Hun er en real bølle mot hunder hun ikke liker.

Fredagen var en skikkelig herlig dag, da Henriette tok meg med i stallen. Hun er så snill den jenta der. Jeg kan absolutt ingenting om hester, men gud som jeg elsker å være med de. Hun har to helt nydelige hester som jeg har blitt så glad i. Kongen og Gnist <3

Beste dagen! Godt å smile og være glad sånn ordentlig fra hjertet. Kunne ønske jeg bare kunne bo i stallen dagen lang. Hestejenter er noen tøffe jenter altså, fy søren som Henriette står på. Helt rått!

Som dere kanskje fikk med dere var Bruno på tur over grensen med svenskepant i helgen :) Så utrolig snilt! Tusen, tusen takk B <3

Innsamlingen er nå oppe i: 191.823,-