God jul, alle sammen!

24.12.2017

Jeg titter innom for å ønske alle en riktig god jul!

Vi kom oss hjem til jul, mot alle odds. Det virket som alt jobbet i mot oss, men vi har aldri ledd så mye på en biltur før :D Bilen begynte å koke, det var snøstorm og eksospotten knakk av midt i veien. Vi kom oss heldigvis trygt frem og har hatt noen deilige dager med familie og vennekos, spill, lange frokoster og alt som hører julen med.

Jeg har ikke feiret ordentlig jul på sikkert 7 år nå, så jeg føler meg litt som et barn. Håper julefreden har senket seg hos dere alle og at dere får en kjempefin kveld sammen med de dere er mest glad i.

Jeg kjenner allerede at det skal bli godt å få komt seg i joggedressen i kveld, haha! Det er jo koselig å pynte seg, men kjenner jeg anstrenger meg litt mer da, som igjen fører til at jeg får mer vondt. Det er jeg nok ikke aleine om! Det ser kanskje litt ut som jeg går i en fin morgenkåpe, men det er ikke det altså, jeg lover :)

Tusen takk for alle julehilsner og donasjoner, jeg kunne ikke bedt om en bedre jul og en bedre heiagjeng enn dere! Takk frabunnen av mitt hjerte! <3

GOD JUL!