Gjestene har dratt

02.07.2017

Nå er vi alene her en uke før nye gjester sjekker inn :) Det har vært veldig koselig med besøk, men jeg kjenner veldig på det at jeg ikke kan gjøre like mye som jeg vil. Sånn er det bare, alle vet jo grunnen. Jeg bare føler meg ikke helt som meg selv, hvis dere skjønner? 

Jeg var med på et lite cafébesøk den ene dagen og ut for å kjøpe is på torsdag :) Så det er jo knall! Storesøsteren min introduserte meg for frappé, jeg liker ikke kaffe, men jeg er en sucker for alt som smaker kaffe (litt rart). Så nå er jeg hekta på frappé! Fyfader så digg?!

Det er så varmt her nå at det er helt utrolig, Ariel har lagt strak ut i skyggen ved garasjen. Vi fikk besøk av nydelige Henriette i går, vi så en film om en hund og jeg gråt så mye at jeg måtte gå å snyte meg. Haha! Fy flate så trist.

Se på det fine smykket og ringen jeg fikk av niesen min <3 

Ellers så har jeg innmari lyst å gå til frisøren, for akkurat nå er lengden en skikkelig ubehagelig "sparelengde". Problemet er at jeg ikke vil spare og  frisøren min holder til i Oslo :( Ja, jeg hører i det jeg skriver dette at det er det minste jeg bør bekymre meg for :P

Vi kommer akkurat inn fra en liten skogstur med Ariel. Det er år siden jeg klarte det sist, så jeg lurer virkelig på om de nye spertestillende har en effekt :) Ingenting hadde vært bedre enn det!

Ellers vil jeg sende en stor takk til en gammel klassevenninne som heter Vibecke. Hun, moren hennes og flere de kjenner har samlet inn hele 2650,- i pant! Tuuusen takk <3 En venninne fra folkehøgskolen, Tone, har laget noen superfine bilder til inntekt for operasjonen min, jeg skal legge de ut for salg, så oppdatering kommer :) Tusen takk, Tone!