Gjesteinnlegg fra Huy

03.04.2018

Jeg spurte Huy om han kunne skrive noen ord her på bloggen, nå som det ikke er så lenge til avreise :)


I dag har vi tatt to av tre vaksiner før avreise og det begynner å gå mer opp for meg at vi skal til India. Vi har hatt besøk av Kjersti fra tv2 og Tone fra lokalavisen Varden i mars, og begge spurte meg om mine tanker rundt det hele. Jeg støtter Hanne og når hun er trygg, så er jeg trygg. Hun har gjort så mye undersøkelser rundt dette og jeg kan med sikkerhet si at jeg ikke har sett henne mer trygg før. Det jeg gruer meg litt til er når Hanne er på sykehuset og jeg må være på hotellet uten henne. Det blir nok litt rart. Jeg skal oppdatere så best jeg kan om hvordan det går, når Hanne ikke er i form til å oppdatere.

Etter vaksinerunde nr 2 i dag skulle Ariel endelig ta ut stingene. Det tok litt lenger tid enn vi trodde da ho har fått en liten infeksjon. Skal tilbake å rense det i morgen. Tine og Andreas i Sandefjord Zoo bor like i nærheten av dyreklinikken så vi dro for å levere Max og Fudge der. De har mange dyr, blant annet to artige griser som lever som plommen i egget som dere ser på bildene her :-)

Det har vært en tøff dag for Hanne siden vi måtte farte så mye rundt, men også fordi det blir veldig tomt uten knaskelydene til de små gutta i hus.

Nå blir jeg borte i noen dager for å besøke familie og venner før vi drar. Så resten av dagen i dag brukte jeg på å preppe litt mat til Hanne når jeg er borte. Ho klarer jo å lage mat (selv om hun ofte glemmer essensielle ingredienser), men det koster henne utrolig mye og det er ikke verdt at hun skal få så vondt. Jeg måtte jo laget mat selv om jeg var aleine og, så det spiller ikke så stor rolle om jeg må gjøre det for to :-) Det er dog litt stress av og til siden 1) Hanne tåler seriøst ingenting 2) hun spiser ikke kjøtt. Så det kan være en utfordring. Der er jeg rake motsetningen, tåler alt og elsker kjøtt. 

Jeg vil også benytte anledningen til å takke alle dere som har donert og hjulpet oss på denne reisen. Takket være dere kan Hanne få sjansen til et mer normalt liv med forhåpentligis mye mindre smerter. Ekstra stor takk til Eirin som startet en spleis til inntekt for operasjonen. Den ble avsluttet i går og endte på hele 36.000,-! Litt av en flott gave i påsken. Tusen takk Eirin, vi ser begge frem til å møte deg :-)

Vi snakkes!


Mjau! Se her:

En av kattene til våre gode venner i Sandefjord Zoo er savnet. Hvis noen vet hva som har skjedd med nydelige Amiga, vær så snill å ta kontakt! Eierne savner henne veldig mye og lurer på hva som har skjedd. KLIKK HER for mer informasjon. Vær så snill å del hvis dere bor i Sandefjord / omegn (eller kjenner noen som bor der).

Beskrivelse av utseende og kjennetegn: Vanligvis sky mot mennesker hun ikke kjenner. Løper unna. Går sjeldent langt unna. Hadde på halsbånd med ID-tube da hun forsvant, men er også ID-merket.

HistorieGikk ut døra fredag kveld og ikke kommet tilbake siden. Likner ikke henne, vanligvis er hun hjemme 10-15 ganger daglig.