Frister mest å sove hele tiden

04.06.2017

Jeg vet ikke helt hva det skyldes, men i går og i dag har jeg vært så trøtt at det er så vidt jeg har klart å holde øynene åpen. Det er så kjedelig med søndag og helligdager! Bare det å vite at alt er stengt gjør at jeg får helt noia :p Se på dette trøtte trynet da?! Erre muuulig.

Skulle ønske dette bildet ble klarere og finere, se så magisk lys som den ene måken har fanget? Fugler altså. Elsker de!

I forrige uke var det et stevne ikke langt fra oss som Henriette og Kongen skulle delta på. Det var så deilig vær den dagen! Jeg tok meg smertestillende og vi koste oss skikkelig blant hester og fine folk. Helt utrolig hvor mye lettere det går når jeg roer smertene med to små, men sterke, piller. Ganske skummelt og! Jeg har god dialog med verdens beste fastlege, jeg skal ikke bli avhengig av noe. Don't you worry! Alt med måte. Men det gjør jo at jeg kan bli med på ting som dette stevnet. Dette er noe jeg tenker veldig mye på. Som en fin fyr sa i går: "du kan ikke gå glipp av livet for at du er redd for å ta smertestillende".