Fria

03.01.2018

Nesten alle produktene er sponset.

For en stund siden var jeg heldig å få en rekke produkter fra Fria. Jeg ble veldig glad, for mange av produktene deres er noe både Huy og jeg spiser til vanlig.

Fria har laget glutenfri bakeriprodukter i over 20 år og er nå ledende i Norden på fryste, glutenfrie produkter. De tilbyr søt bakst, brød og ferdiglaget mat.

Jeg har allerede fortalt om min kjærlighet til deres havrefraller / rundstykker som vi først oppdaget de på Holdbart. Vi kjøpte faktisk alle som lå i hyllen der! Det å våkne opp til disse om morgenen er seriøst ren hverdagslykke for meg. Huy pleier å varme de i ovnen til de blir litt crispy og  sammen med `"Pålegg naturell" (laget av rapsolje og eggeprotein) fra Coop blir det en uslåelig vinner.

Vi har også kjøpt flere av pizzabunnene og pizza margherita, de har vi alltid liggende i fryseren. Utrolig gode! Jeg pleier å pimpe margheritaen med mozarella, tomat og fersk basilikum. Gjerne en liten mangosalat ved siden av også. Yum!

Pepperkakedeigen fikk vi ikke tid til å prøve før jul, men bedre seint enn aldri! De ble kjempegode og jeg merket ikke noe forskjell på denne og pepperkakedeig med gluten. Så denne skal vi absolutt huske til neste år! Vi likte de best når de var litt myke og ikke så hard som tradisjonelle pepperkaker, derfor lagde vi de litt tykkere enn anvist på pakken.

Vi fikk også flere typer brød, dette er for øvrig brød jeg har prøvd kjøpt og prøvd tidligere også. Jeg foretrekker hjemmelaget glutenfritt brød, men disse er alle veldig grei å ha på lur i fryseren om vi ikke har det for hånd.

Jeg syns havrebrødet smakte kjempegodt, det har jeg spist til både frokost og kvelds i dag. Rundstykkene med valmuefrø var også supergode! :) Helt ærlig trodde jeg de skulle være tørr, men det var de ikke i det hele tatt! Huy lagde toast av både kneipbrødet og grovbrødet, det var førstnevnte som var favoritten.

Kanelbollene fikk jeg dessverre ikke tatt bilde av da de ble spist opp på turen til Moss like etter at vi fikk de. De var helt klart best etter en runde i mikroen, men jeg syns de var noe tørr for min smak. 

Det var Huy som har prøvd pølse- og hamburgerbrødene, og hans dom var at begge to var veldig gode, men pølsebrødene var favoritten.

Denne sjokoladekaken er en av Fria sine mest populære produkter og jeg skjønner veldig godt hvorfor! Denne gikk ned på høykant, haha :) Konstistensen og smaken var upåklagelig. Jeg vil si det er en mellomting mellom sjokoladekake og brownie. Virkelig superdigg!

Tusen takk til Fria for denne reisen gjennom gode glutenfri alternativer!