Fredag og oppdatering

27.04.2018

Okei, det er ikke fredag i dag, men dette innlegget har jeg slitt litt med å få ut på grunn av nettet på dataen. Mobilnett funker fint, men det er ikke mulig å publisere innlegg fra den tyvärr.

Dagene går så utroligg i surr når jeg skriver ned ting som ikke blir publisert til riktig tid. Jeg føler at jeg har litt mer energi i dag, selv om jeg ikke kom meg opp av sengen før klokken 12. Treningsopplegget går veldig fint, det er både mye inntrykk og mange følelser. Det er noe med den meditasjonen altså, vekker masse følelser. Vanskelig å skulle gå så mye i detalj om ting, jeg ønsker heller ikke at folk skal kopiere øvelser på noe vis, for det er jo ikke sikkert at det som funker for meg funker for andre. Alle er vil mitt beste og det kan jeg virkelig føle. De gjør ikke noe bare for å gjøre det.

Jeg vet at det er mye snakk om dr. Gilete i Barcelona om dagene, jeg skal se om jeg får summet meg å skrive litt om mine synspunkter på sikt, men i mellomtiden syns jeg de som er interessert bør lese dette innlegget til min gode venninne Mandy. Hun skriver så fint og jeg er enig med hvert ord. Men som jeg alltid sier: folk må velge kirurg etter hvem de føler seg trygg på og hva som er riktig for den enkelte.

1. Krasj utenfor hotellet, men det så ut som alt gikk fint med de innvolverte. 2. Huy på hotellet. 3. Sliten og gåen meg. 4. På bokjakt :)

Jeg trodde jeg kom til å kjøpe mye indisk nips, men hittil har jeg bare kjøpt en haug med bøker. Jeg er utrolig positiv i hjertet nå, hvis jeg kan si det sånn, og jeg gleder meg til fremtiden. Som jeg skrev på snap i går: jeg er ufattelig glad for at jeg ikke sitter her med avstivet nakke nå. Fy flate så glad jeg er for det. Tenk om det i mitt tilfelle hadde ødealgt livet mitt totalt?

Huy og jeg begynner å savne Ariel og marsvingutta veldig da, det skal sies. Savner lyder, kos, pels, lukt og alt. Jeg var på sykehuset for å ta noen prøver i går, og da prøvde jeg å vise noen bilder av Ariel og gutta til noen jeg kom i snakk med der. De sa at de likte ikke så godt "mus"...

Jeg har blitt med ned til bassengområdet én gang, men jeg holdt ut i kanskje 15 minutt. Ligger så ukomfortabelt og det var altfor varmt. 40 grader er jo litt på kanten.

Her nærmer klokken seg 1600 og jeg har ikke spist i dag, så det må jeg få gjort noe med :) Alt som frister er sjokoladekake, men vi får se hva det blir.

Håper alle har det fint hjemme og jeg takker så mye for støtten :)