Fotball og vårruller

09.09.2017

Jeg sovnet seriøst ikke i natt, tror jeg sovnet i 7-tiden i dag tidlig. Me no likey! I dag er det så mye fotball på TV og vi har en skikkelig sofadag. Ikke at jeg er superinteressert i fotball, men det gjør meg ingenting å se på liksom. Ekstra gøy var det jo at Arsenal vant i dag ooog at Liverpool ble knust for min favoritt arsenalspiller, vi kan kalle han Voldemort, har akkurat signert for de. Jeg har kallenavn for arsenalspillerene, forresten: Özzi, Girro, Wellie, Wallie, Merti og Voldemort pleide jeg å kalle for Turtie for han lignet på en av Turtles (Teenage mutant ninja turtles). Wenger kaller jeg enkelt og greit for Wengi. Jeg elsker Wengi, han er jo så herlig! Av og til kan man jo undre på om jeg har en skrue løs, si! Huy er United fan for de som lurer :)

Vi måtte en snartur på Down Town i en av pausene for å kjøpe et teppe på tilbud på Kid (haha, seriøst hele livet vårt er på tilbud) og jeg måtte slenge på meg en hatt for jeg hadde en meget dårlig hårdag.

Moving oooon, I går skrev jeg med en av bestevenninnene mine og sa at jeg hadde lagt på meg 7 kg etter jeg begynte på smertestillende og at jeg skulle begynne å spise sunnere. Seinere på natten, klokken 5, stod jeg opp og spiste smågodt og boller. Hahaha! Some things never change.

Det har regnet mye her de siste dagene og det minner meg om alle de smertefulle dagene i Bergen der regnet aldri tok slutt og livet begynte å føles som en evig søndag. Husker jeg gikk på videregående når Bergen satt rekorden for flest regndager sammenhengene. Tror det ble sånn 60 regndager eller noe?! Nei vent, jeg sjekket akkurat og det var 85 dager! ÅTTIFEM DAGER! Altsååå. Husker enda hvor grusomt det var! Smerter og konstant regnvær er virkelig ingen god kombinasjon som noen av dere påpekte i kommentarfeltet på facebook forleden. I dag har det vært sol og mer normalt vær her i Grenland heldigvis!

Vi skal ha ferske våruller i dag igjen og jeg gleder meg som alltid. Så måå jeg få med meg Gaute på Stjernekamp. Jeg syns han har så fin stemme! Jeg var overhode ikke Team Kurt i Idol i sin tid foråsidetsånn. Heia Gautefar! :)

Nei dere, dette er en fin lørdag! :) Det gledes! Håper dere har en koselig lørdag og :)