For noen dager siden

28.07.2017

Dagen i dag er bedre enn gårsdagen. Jeg våknet med hodepine og en nakke som ikke ville spille på lag, men her jeg sitter nå føler jeg meg helt ok. Det er en stor overgang fra å ha hatt så fine dager, til å bare skulle være inne, men jeg håper at de verste smertene vil avta og at jeg kan fungere litt igjen snart :) Det kan hende jeg prøver å ta en tur på det lokale kjøpesenteret for å bytte noe, men jeg får se. Det lureste er sikkert å holde seg inne i dag.

Deler noen koselige bilder fra dagene i Moss og en liten utflukt vi hadde :) Vi savner familien mye allerede, men heldigvis er det ikke lenge til vi ser de igjen.

En stolt onkel med en liten jente på armen. Hun hadde lært seg å snakke siden sist jeg så henne og det var så koselig og søtt :)

En liten gutt som har fått låne armbånd av kusinen sin <3 Alltid trygt og godt å holde pappa i hånden.

En opptatt liten dame med både fuglefjær, bøtter og spade.

Dere vet jo hvor glad jeg er i fugler, så jeg kunne ikke unngå å knipse noen av denne gjengen. Måken fant en skive på bryggekanten og har derfor baconost rundt nebbet.

Disse to hang sammen hele tiden, jeg syns de er så vakre! <3 

Gjør dere klar for en liten bildebonanza:

Kanskje vi ser en film eller to seinere, blir nok ikke noe stort party akkurat. Pappa drar hjem i morgen, men vi får familiebesøk igjen allerede på mandag eller tirsdag <3

Jeg håper dere får en superfin helg :)