Fly er bestilt!

25.03.2018

(kopiert fra FB)

**VI HOLDER INNSAMLINGEN GÅENDE TIL SPLEISEN AVSLUTTES OM 8 DAGER, SÅ DETTE ER SISTE INNSPURT!
ALLE SOM DONERER VIA SPLEIS / VIPPS ER MED I TREKNING OM 3 FLOTTE GAVEPAKKER FRA LUSH HVIS OVER 30 DELTAR!
1 PREMIEN ER KJEMPESTOR OG ER VERDT 1000,-. GJERNE TAGG EN VENN OG DEL SLIK AT DET SPRER SEG**

VIPPS: 99362890
SPLEIS: https://www.spleis.no/project/27889

Nå er flybillettene er bestilt og vi drar til India 16. april!
Jeg er veldig rolig og «rar», tror seriøst ikke det har gått opp for meg at det endelig skjer. Alle disse årene med venting, kanskje det blir for mye å ta inn over seg?

Det nå er det litt over 1 år siden jeg startet innsamlingen og det har vært litt av en reise. Noen fjøsnisser har jeg møtt på min vei, haha, men det som skiller seg mest ut er alle de fantastiske folkene jeg har kommet i kontakt med. Nye vennskap som har knyttes og all støtte fra kjente og ukjente. Jeg har felt mange takknemlige tårer! Uten alle donasjoner fra dere hadde ikke dette gått. Så enkelt er det. Beløpet er nå oppe i 287.704,- og spleis er på 30.200,-. Huy og jeg er evig, evig takknemlig! Med operasjonen jeg snart skal ta får jeg muligheten til å leve livet, ikke bare eksistere. Det får ikke an å beskrive min takknemlighet til alle dere som har donert, delt og hjulpet meg.

Jeg har mange jeg vil takke, det skal jeg komme tilbake til ❤️ Jeg vil bare i dette innlegget få trekke frem Eirin Algrøy Nybø som en uvurderlig støttespiller og som startet sin egen spleis-innsamling for meg. Det har betydd enormt mye å ha noen med på laget, for hjelpes så ensomt det har vært til tider.

Tusen takk til Lush Bergen for sponsing!

India, jeg kommer snart!  ❤️