Etterlengtet jentekveld

11.08.2017

I dag skal jeg være sammen med to av mine aller beste venninner og det gleder jeg meg veldig til. Den siste blomsten mangler, men håper at det klaffer så vi kan være hele godgjengen neste gang <3

Jeg har slått på stortromma og pønta meg litt, jammen ikke ofte denne brura har på seg mascara og krøller håret! Haha. Det føles godt å føle seg litt fresh. Det er noe med det, nå som jeg går på smertestillende har jeg liksom litt mer ork til å tenke på hva jeg skal ha på meg og det er veldig deilig. Jeg er jo som andre ladies, liker jo klær og bryr meg om hvordan jeg ser ut, men når man har så vondt er dette ting man ikke orker å tenke på og det er lettest å ty til den vanlige uniformen: joggis.

Har kanskje en liten vei å gå med selvtillit og kroppsbilde enda, for jeg tyr ofte til en stor genser :P Men, men! Vi har alle våre ting :)

Dette ble mye mas, men tenker kanskje det er flere som har smerter og er syk som tenker på disse tingene.

Spillkvelden i går var supergøy! Vi spilte "Ryktet går" og det var intet annet enn hysterisk. Guuud jeg syns syns på den ene nevøen min som skulle tyde min tegning av smør, haha!

Ha en fin fredag da, folkens! <3