Et lite livstegn fra meg

02.06.2017

Hei alle sammen!

Beklager at jeg ikke har vært så flink å oppdatere i det siste. Det har vært noen veldig tunge dager. Dagene går litt i ett, men en av dagene lå jeg i sengen absolutt hele dagen uten og hverken drikke eller spise. Det virket som hele kroppen bare hadde gitt opp alt. Jeg prøvde å gå ned trappen, men jeg klarte rett og slett ikke. Til slutt lå jeg bare å gråt av fortvilelse. Heldigvis var neste dag bedre og jeg klarte å få i meg vann med en gang jeg stod opp.

Vi fikk besøk hjemmefra på onsdag, så det er veldig koselig med litt liv i huset :) Kjekt når det er noe som skjer.

Legen min skrev ut noen litt milde smertestillende som jeg skulle prøve i noen uker, men så fort jeg hadde tatt en tablett på onsdag så hovnet øyet mitt opp. Så ille at jeg klarte ikke åpnet det :P Ser helt komisk ut! Dette skjer alltid når det er noe medisin eller tabletter jeg ikke tåler. Så det skjer ca. en gang i året. Vanligvis varer det maks en dag, men jeg er enda litt hoven. Rare greier!

Tusen takk til Irene, John John og Nhi for flasker! Vi har ikke fått pante alle enda, men Huy hadde en runde i går som kom på 324,-! Så tusen takk! Takk til de som donerer flasker på Sotra også, og takk til storebror med familie som tar seg av pantejobben :)

Ha en fin langhelg alle sammen!