En spesiell takk til...

15.04.2018

...dere alle sammen! Alle og enhver som har donert og støttet meg gjennom 2017 og fram til nå. Det har vært en tøff reise som jeg ikke hadde klart uten den overveldene støtten fra dere. Jeg har likevel lyst å trekke frem noen personer som har hjulpet og ikke minst rørt meg veldig mye.

Bente Schønhaug som starta alt! Du vet hvor mye du betyr for meg, Bente. Tusen takk!

Tine Sollund og Andreas, som har støttet og hjulpet Huy og meg veldig mye. Katten deres Amiga er fortsatt savnet :( Vær snill å klikk her om dere bor i nærheten av Sandefjord.

Min kjære Eirin Algrøy Nybø som har vært til enooorm hjelp med både donasjoner og spleis. Hun har hatt et sinnsykt stort pågangsmot og hatt idéer og støttet meg såå mye! Og dette er en dame jeg aldri har møtt! Tenk at hun som ikke engang kjenner med startet en Spleis for nakkeoperasjonen min? Takk Eirin, du er helt unik og jeg gleder meg til å møte deg! Da skal du få en klem av meg og den nye nakken min, haha!

Kjersti Næss som har oppmuntra og donert helt fra begynnelsen. Når ting stod stille og det virket som det ikke var håp, så fortsatte Kjersti med donasjoner og fungerte som et lys når alt virket så mørkt.

Colin som jeg heller ikke kjenner, som solgte vafler og saft i flere timer for å hjelpe meg. Han samlet inn 509,- helt på egenhånd og rørte meg veldig. Tusen takk, lille helt!

Alle som har panter flasker:

Supersnille Bruno Larsen! Han har vært helt utrooolig, kjørt rundt halve Østfold og fått hjelp av venner og kollegaer. Jobben han har lagt ned i dette går ikke ann å fatte! Takk for den enorme innsatsen du har lagt ned for å hjelpe meg.

Elise Lillegull som hyppig har levert de freshe rosa sekkene fulle av flasker til oss. Big bro Torger, Britt Iren, Noah, Miliam Leon og Zander som har har viet hele carporten til 'flaske dumping' og utallige pantebesøk på Kiwien på Ågotnes. Takk for all støtte og forståelse i livet ellers også <3 Daniel Yue for støtte og pantehjelp. Takk til Marit Skaugen for pant, donasjoner, søte kort og blomster! Og ikke minst tidligere klassevenninne Vibecke Nordvik sammen med kompiser og familien hennes som har pantet vilt mye! Helt rått. Tusen takk!

Takk til Karoline Knapper for flott initiativ med salg av muffins, Tone Malina Brustad for donasjon av maleri og søte kort!

Og Miliam og Leon som donerte flasker og sparepenger <3 Altså, hvor heldig tante er ikke jeg?! Takk!!

Tusen takk til mamma og pappa, for all hjelp og støtte! Og ikke minst for pass av Ariel <3 Vibeke Heggernes, Marita Angeltveit og Anette Lynglund. Espen og Elise Stahl. Big bro Hiep Tran og Anette Togstad, Siren Stamnesfet. Tante Anny, kusine Natalie Jannicke og Linn Therese. Onkel Arne, Onkel Torbjørn og onkel Oddvar

Line, Kristine og Trude for at dere aldri har gitt meg opp! For alle morsomme GIFs, forståelse, støtte og kosekvelder når vi har sett hverandre! Takk for delinger og donasjoner. Ekstra stort takk til Line som har lagt ut konkurranser for meg og snilleste Trude og Craig som har pantet mye flasker! Takk! <3

Xuyen, Sang og Song med familie for donasjon og støtte!

Irene og Jon-Jon for hjelp, støtte og pant.

Ingrid Bjorøy som startet et godt påfunn i begynnelsen av innsamlingen.

Henriette Haugmo Eriksen samt hennes mamma og pappa for pant, hjelp med pass av Ariel :) Og takk til Henriette og Magnus for all forståelse og koselige kvelder! Det er en gave å fortsatt inkludere de som ikke alltid kan <3

Bjørn Håvard for alle gode ord og store donasjoner!

Kjersti fra Tv2 som var den første til å høre meg og åpne nye dører! Hun er en herlig dame som Huy og jeg umiddelbart ble glad i. Takk for at du hørte meg!

Mine nakkesøstre Benedicte Iselin (og mammaen hennes!), Pernilla, Yas, Kari Moe, Lisa Hallin, "M" og Mia Marlena for alle samtaler, hjelp, råd og kollektiv brain fog og forståelse.

Hege, min nye og gode venn som jeg har blitt så glad i!

Min unike og herlige fastlege Siamek som har vist forståelse og støttet meg siden første dag.

Min 'onkel' Sergio fra Italia! Ikke nok med at han hjalp meg med sånn ca. alt da jeg bodde i Italia, men jaggu skulle han ikke komme til unnsetning nå også :) Sono molto grato, apprezzo molto il tuo aiuto!

Nyandeep, my sister and my friend, I owe you everything <3

Tusen takk til God Morgen Norge som ville ha meg på besøk og takk til nåværende stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen for hyggelig møte, samtale og omvisning på Stortinget.

Takk til Se&Hør, TV 2, Raumnes, Varden og Agderposten!

Og tusen takk til Lush Bergen, jentene i Skinlove, tv2 sumo, Pizzabakeren Porsgrunn, Egon på bryggen i Bergen, Fotograf Linn Næsse og alle dere som hjalp med mariusstrikk til konkurranser! Ikke minst takk til Webnode for gratis bruk av deres produkt! Tusen takk til Teresa Maria Dalen for en herlig time som virkelig har rustet med for reisen.

Og sist men ikke minst, takk til verdens beste menneske: Huy Huynh Tran / drømmemann / bestevenn / kjæreste / mitt alt. Uten deg hadde jeg ikke klart noe som helst. Gleder meg til livet videre sammen med deg!

Tusen takk til dere ALLE! Alle dere som har donert lite og stort, deltatt på konkurranser, gitt likes, delt og spredd ordet. Uten dere hadde jeg ikke vært på vei mot India om kort tid. Jeg gråter når jeg skriver disse ordene, for dere aner ikke hva hele denne reisen har betydd for meg. Alle disse årene med smerter der jeg har følt meg alene, plutselig var det engasjement og folk som brydde seg. Ukjente og kjente, det har vært overveldende.

Håper inderlig ikke jeg har glemt noen nå <3

TAKK!