En pose med kaldt vann, takk!

01.09.2017

Nå er yttergangen så og si ferdig, det gjenstår bare litt flikking av maling her og der. Huy er ganske kul når det kommer til farger og interiør, jeg er så glad for at han våger å være litt gal når det kommer til det. Folk får vel sjokk når de kommer inn i gangen her, haha! Teeviiiler dere kan tippe hva vi har et superstort bilde av. Tviler også på at dere kan tippe fargen vi har i gangen nå. Jeg skal vise bilder i løpet av helgen :)

Jeg sitter her med en pose fylt med kaldt vann på nakken. Ja, jeg har vært dum. Ja, jeg har gjort mer enn jeg burde. Det er så vanskelig å la være når jeg har lyst at alt skal bli ferdig og helst skje på samme dag. Jeg malte ytterdøren i sted og hadde så vondt at jeg satt på golvet og skalv. Jeg tørket tårene fra kinnet og var rett og slett forbanna. Helt sykt at det skal være mulig ha så vondt! Huy ba meg stoppe, men jeg klarte ikke. Jeg måtte klare å male den dumme døren. Hver gang jeg ser den nå vil den minne meg om blod, svette og tårer. Bokstavlig talt.

Bildene er fra i gårkveld med malingsflekker, ispose på nakken og godtepose. Jeg ser det så godt på øynene når jeg har veldig vondt.

On a happier note: vi har har besøk hjemmefra nå, og på søndag får vi en hyggelig kar på middag. Huy skal lage sin spesialitet. Det har noe med poteter å gjøre, haha, husker aldri hva det heter. Godt blirre i hvert fall :)

Jeg håper alle har en superfin helg! Hvis dere har vondt noen plass, hver så snill ikke vær like dum som meg og press dere til noe. Det kan vente :)