En helt fantastisk søndag

19.11.2017

Jeg har ikke nevnt det, men for ikke mange dagene siden kom det to små marsvingutter til verden! :) Og en av de skal bli Basse sin nye bestevenn. De er så cute at det skulle ikke vært mulig! Vi gleder oss veldig til å få en liten marsvingutt til i hus.

Jeg må på forhånd 'advare' mot at dette er et innlegg med bilder. Ganske mange bilder :)

Jeg våknet stiv av skrekk i dag av at to amigos banket på døren her. Det føltes som de hamret på døren, men det opplevdes nok litt verre siden jeg var i halvsøvne, hehe. Huy åpnet døren og det var bare to barn som skulle selge lodd eller noe. 

Jeg har rukket å bli veldig glad i den mye nakkeputen min :) I dag fikk den luftet seg ute for første gang! Det er klart at jeg elsker ikke akkurat det faktum at jeg har bollekinn når jeg må gå med denne, haha, men hva skal man gjøre.

Vi gikk ned til Rema 1000 for å se etter endene i dag. Der ble vi møtt av flere dyrevenner! Herøya, I love you! Ut i fra det de kunne fortelle skal de omplasseres- de må bare fanges først og det er jo ikke like lett. Det er blitt gjort flere forsøk allerede, men han karen som står for jobben skal ikke gi opp. Inntil da blir de matet ved vannet hver dag <3 Så det ser ut som denne historien får en lykkelig slutt! Både Tine og jeg skrev flere e-poster i går, jeg vil virkelig ikke at denne usmakelige jakten skal fortsette. Jeg skal i hvert fall mase på både miljødirektoratet og mattilsynet.

Jeg har ikke klart å bli med på tur på en stund nå, men i dag kjente jeg at det skulle gå fint. Igjen så pakket jeg på meg litt for mange lag med klær, når skal jeg lære at man faktisk blir ganske varm av å gå tur?! Vel, bedre med for mye enn for lite.

Ruten vi går tar kanskje knappe 15-20 minutt, men det er så variert og koselig! Når jeg ikke blir med tar Huy en lang tur, men jeg håper han og Ari syns det er kos at jeg blir med av og til også :D

Og se her! Gamlemor fikk seg en venn! Dere som kjenner Ariel vet at hun ikke er så fan av andre hunder, men denne jevngamle herremannen falt virkelig i smak.

Jeg spurte eieren om jeg kunne ta bilder altså, men lite visste hun hva hun sa ja til. Jeg tok jo en million, hehe! 

Vi ble stående og mase ganske lenge, men hundene ble til slutt lei og vi kom oss videre :)

Solen satt skogen i et flammehav av farger, det var helt nydelig! Kjenner dere den crispe luften bare av å se på bildene, eller? Det gjør jeg :D

Vel, det er sånn at når man har et lite innholdsrikt liv så føles det som jeg har vært jorden rundt etter en liten tur innom skogen :) Haha!

Nå ser vi på Mulan (sangene i den filmen er så gøy! :D) og det er straks klart for middag <3 Jeg skal sove så godt i natt og vite at endene snart får hjelp. Håper dere har hatt en like god søndag som det vi har! Jeg gleder meg til denne uken, det er mye koselig på menyen. Håper både dere og nakken min slår følge! :)