En forklaring

01.02.2018

Hei dere!

Dere som ikke har FB / følger meg der må lure på hvor i alle dager jeg har blitt av. Jeg har fått mange bekymringsmeldinger og det forstår jeg. Tingen er at jeg er nødt til å fokusere mer på innsamlingen og det er lettest på FB. Så da blir det ikke så mye blogging.

Jeg har blitt mye verre siden jul. Eller jeg er usikker på når det 'startet', så jeg føler jeg virkelig må fokusere på innsamlingen og komme meg nærmere operasjonen.

Det er flere av dere som har spurt hvordan det går med Basse og jeg må dessverre si at han døde samme kveld som den store operasjonen han hadde forrige uke :( Det knuste hjertet mitt i tusen knas. Det var ikke like stort sjokk som da Brum døde, men det var likevel helt forferdelig. Selv om vi visste risikoen var jeg så sikker på at han skulle klare seg. Fy fader alt den lille karen kom seg gjennom. Vi gjorde alt som stod i vår makt for han, men det var ikke nok.

Det er så mange ting jeg føler vi ikke fikk på film, morsomme ting som at han lekte med katteleker, kysset oss på kommando eller slappet av i en seng når vi ryddet buret morgen og kveld. Føler liksom at han skal være i huset sitt og stikke hodet sitt opp for kos fortsatt. Savner deg, Bassinassi :( Du er den tøffeste karen jeg har møtt i mitt liv. Dyrlegen vår Heidi, på Anicura i Gvarv, var helt fantastisk og strakk seg veldig langt for at vi og Basse skulle ha det best mulig. TAKK!

Jeg må også takke oppdretteren, Tine, for helt fantastisk støtte. Hun og samboeren sendte oss de nydeligste blomstene <3

Jeg merker mer på humøret at jeg er verre nå og jeg har lettere for å 'bryte sammen'. Da gråter jeg mye og sier at jeg ikke er sterk nok for dette greiene her. Heldigvis tar alltid Huy meg i mot og klarer å roe meg ned.

Til dere andre nakkeskadde som fomler i mørket og ikke helt har funnet deres vei enda: hold ut. Ting blir gjerne verre før det blir bedre, men dere finner ut av det til slutt. Lov meg å ikke gi opp!

Nydelige Eirin, som jeg aldri har møtt, har opprettet en SPLEIS for meg noe jeg setter umåtelig stor pris på. I dag har hun et mål om å nå 11.000,- og hvis dere vil bli med å støtte kan dere det ved å klikke HER

Stor takk til Elise som satt flasker utenfor her for noen uker siden <3 Og takk til Vibecke som igjen har pantet flasker og donert beløpet til meg. 1500,- tikket inn på innsamlingskontoen fra henne alene i går!! <3