De siste dagene

07.06.2017

I dag regner det skikkelig her! Nesten litt koselig, selv om jeg skulle ønske det var sol.

Mandag var en fin og solfylt dag. Huy var opptatt med å finne ut hva vi skulle kaste på søppelfyllingen og hadde en skikkelig oppryddning i garasjen. Plutselig kom han med en spade hvor denne karen var passasjer:

Jeg trødde først han var død, men etter litt begynte den å slurpe i seg sukkervannet jeg lagde :) Ariel og jeg var sykepleiere i over 2 timer, haha! Selv om en av oss, jeg nevner ingen navn, på et tidspunkt prøvde å spise pasienten.

I går dro gutta avgårde på søppelfyllingen og kastet en hel tilhenger stappet full av gamle greier som stod i garasjen, så nå er den ryddig og fri for rot :)

Jeg har vært med å stelt litt i hagen de siste dagene, dum som jeg er. Det er så utrolig vanskelig å la være, jeg vil jo være med å bidra jeg også. Jeg elsker blomster og trær, hadde syslet i hagen hele tiden om jeg kunne. Det er ekstra vanskelig å skulle være i ro nå på sommeren når man helst bare vil suse rundt og være med på alt mulig. Det stopper jo litt seg selv, men det er utrolig tungt for meg å ikke kunne leve sånn jeg vil. Hadde jeg kunne velge hadde vi vært avgårde på roadtrip til Tyskland nå, hehe! Det får vi ta igjen om noen år.