Dårlig samvittighet

07.08.2017

Nå er det over en uke siden sist oppdatering og det beklager jeg veldig. Vi har jo hatt besøk, og samme dagen som de dro var det så strålende sol at jeg fikk migrene. Siden det har dagene gått litt opp og ned, men jeg har det greit.

I morgen skal jeg hjem til familie og venner på Sotra! :) Denne sommeren vil ingen ende ta! Hehe. Det blir veldig koselig, selv om en av bestevenninnene mine dessverre er bortreist når jeg er der.

B-gjengen har aldri vært så populære som når vi hadde to små på besøk, haha! Spesielt minstemann syntes de var veldig spennende og syntes det var helt supert å sitte i en stol foran buret og se på disse rare små ballene som lagde lyd.

Det var superkoselig med besøk og det er like trist når familien drar <3 Unger som ler og gjør morsomme ting fra morgen til kveld, og rolige kvelder foran TV med foreldrene på kvelden. Helt perfekt! Det var ikke alt jeg kunne bli med på når de skulle ut å leke, men det gjorde nok ingenting så lenge onkel Huy ble med :)

Seee på Brum da! Hahaha :D

Jeg lover å være flinkere å oppdatere denne uken :) Selv om det kanskje ikke alltid er så mye spennende jeg har å komme med, så er det jo greit å få et livstegn fra meg.