Dagen i dag

13.04.2017

Jeg sovnet superseint natt til i dag, noe som selvfølgelig førte til at jeg våknet superseint i dag. Det var ikke noen god start på dagen og jeg lå på fanget til Huy og gråt. Alt føltes liksom så håpløst og det hjalp ikke med dårlig søvn. Husker ikke om jeg har nevnt det, men Huy sin arbeidsplass er oppe og går igjen så heldigvis er han tilbake på jobb. Før han gikk hadde han gjemt en kvikklunsj i nakkekragen min og laget klar middag til meg <3 Takk, Huyms!

Jeg hadde vondt i hodet og fikk helt panikk av å tenke på at jeg skulle tilbringe nok en dag i sofaen. Jeg bestemte meg for å prøve å gå en litt lengre tur med Ariel enn vanlig. Det var så deilig! Jeg sa til Ariel at hun måtte bestemme når det var på tide å snu for det er ikke alltid jeg klarer å sette grenser for meg selv når jeg vil gjøre henne glad. Vi hadde en koselig tur og ingen av oss hadde gått der før. Når Ariel fant en sti der vi kunne snu, så viste hun veien hjem igjen.

Så alt i alt ble dette en ganske så fin dag. Selv om jeg har litt ekstra vondt etter turen, så var det godt for sjelen. Jeg savner sånn å være i naturen. Det er noe magisk ved det. Vi så mange fine fugler og jammen meg fikk vi øye på rotter og! :) Bra dag.

Innsamlingen har stått ganske stille i det siste, jeg er nødt til å bli flinkere å finne måter å "reklamere" og nå ut til folk. Håper dere vil hjelpe meg med å spre ordet <3 Jeg er så sikker på at vi kan klare dette sammen.

Innsamlingen er nå oppe i 90.277,-! :)

B-gjengen <3