Besøk i tempel og siste dag på sykehus

04.05.2018

Nå gårre litt i surr her, men jeg mener det var i forgårs vi var på et senter i nærheten? Jeg var i hvert fall knust i nakken da vi vendte snuten hjem, men det verste var faktisk at jeg fikk ikke sove den natten. Kanskje det var fordi jeg hadde for vondt og hadde presset meg, jeg vet ikke. Veldig irriterende og slitsomt!

I går møtte vi en herlig hund som vi kjøpte mat og vann til. Mange stoppet for å se på at jeg klappet den, det var tydeligvis ikke hverdagskost.

Noen kom bort og sa at det var snilt da, så jeg tror de bare syns det var fint. Hunden var såå tynn som dere ser :( Men den hadde et helt herlig lynne, såå kosete! Logret og var så glad for kos. Dere kan tro jeg gråt når jeg gikk fra henne.

I dag var siste dag i møte med kirurgen, jeg har jo vært til hyppige oppfølgingstimer der. Så var det fysio etter det. Litt godt å være ferdig med sykehuset, for der har vi tilbragt mange timer med venting.

Jeg følte meg så grei i formen i dag og vi bestemte oss for å oppleve noe annet enn sykehus. Da dro vi til et tempel ikke så langt herfra. 

Jeg kjøpte denne jumpsuiten før vi dro til India og den har vært en lifesaver!

Det var et fint sted vi besøkte, med enda finere mennesker. Veldig hyggelige og imøtekommende. Alle, spesielt sikher vi har møtt, har vært helt nydelige mennesker.

Vi knipset litt bilder og da strømmet den ene etter den andre til for å ta bilde sammen med oss. Jeg stod der svett og sminkefri og følte meg ikke veldig lysten på å bli tatt bilder av, men det hele ble veldig koselig og morsomt :)

Sikhen på bildet over støtte vi på flere ganger og han var skikkelig søt. Så smilende og god!

Det var en som syns det var rart at Huy også var fra Norge, så han sa: «hmm, but you look very... chinese. What happened?» hahaha. Da lo vi godt :) 

Jeg er veldig glad for at de kom for å foreviges på kamera, Huy og jeg hadde nok ikke turt å spørre noen selv. Familien nedenfor kom småspringende etter oss for de ville bli tatt bilde av :)

Jentene nedenfor lurte veldig på om Huy og jeg var gift, og det sa vi at vi var. Det er jo ikke alle plasser det er så populært å være ugift her, så en hvit løgn må gå greit. De lurte på om det var arrangert ekteskap eller "love marriage" og vi har med det fått nye venner på whats app :) De sendte meg akkurat bildene de hadde tatt av oss, og der hadde jeg fått både farger i kinna og jevnere hudtone med et helt sykt filter, hahaha, men de skal jeg spare dere for.

Nå er klokken allerede 0015 her og vi får komme oss i seng. I dag har vært en av de beste dagene hittil på grunn av at vi faktisk fikk oppleve noe og ikke minst at nakken har klart seg gjennom dagen.

Håper dere alle har det fint, så snakkes vi :)