Barcelona

26.03.2017

Da er vi vel framme i Barcelona. Tenk at Tine kjørte oss i dag, fy fader så snilt! Er usikker på hva vi hadde gjort hvis ikke. Tror Huy syntes det var veldig ok å slappe av i baksetet til en forandring :)

Turen gikk veldig greit, men vi måtte vente en god stund på assistanse på både Gardermoen og i Barcelona. Det er jo forsåvidt greit nok det, men det er så kjedelig å være avhengig av andre. Hun damen som plukket meg opp var supergrei og sørget for at vi kom tidligere til innsjekk enn de andre, det synes jeg er veldig snilt når de gjør. Folk blir jo som ville elefanter når de roper på høytaleren at det er tid for innsjekk.

Det var lett å finne frem til hotellet og det ligger i et koselig strøk. Vi har tatt en kjapp matbit og tenker å slappe av resten av kvelden. Jeg er godt plantet i sengen nå, men jeg håper jeg får sove litt sånn at vi kanskje kan ta en liten tur ut for å spise churros seinere, vi får se :)

Jeg oppdaterer bloggen når jeg har vært hos dr. Gilete i morgen. Takk for alle fine ord og meldinger dere sender! Håper dere alle får en fin start på uken i morgen :)