Årets julekort

18.12.2017

Ariel stiller villig opp på alle bilder, men vi var litt spent på Max og Basse. De gutta skal man søren ikke undervurdere, det var jo gjort på 5 minutter! Basse la seg like gjerne ned, han. Burde kanskje blitt med vi og, men jeg føler meg ikke så julekort-aktig for tiden, la oss bare si det sånn. 

Det er så utrolig trist å ikke ha Brum med på julekortet i år. Savner deg sånn, lums <3

Her er altså julekortet 2017:

Nisseluene til gutta er egentlig til vinflasker og er kjøpt på Søstrene Grene, det samme med reinsdyrhorna til Ariel. Nisseluen med fletter er kjøpt på nille :)

Vi har hatt litt juleverksted som dere ser. Skulle egentlig ha litt småting med på bildene, men det var ikke så lett. Huy sine juletrær av eggekartong skimtes på det ene bildet ovenfor, nede til høyre, haha!

Huy skulle lage stjerner i toppen av trærne og her må dere nesten bare ta dere noen minutter og nyte synet av hans iherdige forsøk. Disse skal jeg aldri i mitt liv kaste. Kanskje de bør rammes inn og tas opp hver jul?

12 år som jeg er, så lagde jeg en aldri så liten Triceratops. Den ble ikke akkurat et mesterverk, men det er begrenset hva man får ut av en 6-pk eggekartong.

Åh, Arimor. Vår lykke i livet. Dere husker jeg fortalte om analkjertlene som sprakk (altså hvor ekkelt høres ikke det ut?! Og vondt?!) forrige uke? I dag skulle vi på kontroll. Alt stod bra til og det var ingen infeksjon. Vi er ikke veldig imponert over jobben som ble utført på Fredrikstad Dyrehospital, greit at de gjorde en fin jobb med å tømme og skylle, men det var det. Tørket ikke bort noe blod eller avføring fra pelsen. Dyrlegen vi var hos i dag bare: "oi, ja her var det ikke lett å se!", så gjorde hun heldigvis reint. (Vi ville ikke gjøre det selv, var redd for å komme borti såret). Utrolig imponert over folkene på Anicura Rising <3 De virkelig bryr seg.

Dyrlegen i dag oppdaget noen svulster på magen hennes. Huff, jeg kjenner at dette er veldig kjipt å skrive. De kunne ikke si noe om de er ondartet eller gode, de er jo ikke synsk, men de måtte bort. Så juleferien vår heim te Sotra er litt utsatt, men vi håper at Ariel skal operere kulene ut på nyåret og at vi er godt plantet på vårt faste rom hos storebror og familien om ikke mange dagene :)

Vi trenger alle de gode tankene som tenkes kan! Håper alt går fint og at det ikke er noe skummelt. Se på denne snuppa da? Klart dette går fint <3 

De som ikke er så fan av dyr må jo hate alt dette maset mitt, haha, men de er pelsbarna våre, okei?! :)

Jeg har mye vondt, men vi prøver å kose oss litt i juletiden likevel. Jeg hiver innpå med is og kakao, så spiller vi Ticket to Ride når jeg er i form :) Det_er_så_irriterende at Huy vinner hele tiden! Orker ikke. Jeg føler meg så flink vettu, så vinner han alltid med sånn... 40 poeng. Vi hadde besøk av kusine Nhi i dag, men da måtte jeg holde sengen dessverre. Føler meg jo som den bestemoren, men hva skal man gjøre. Så lenge jeg er på Sotra i en julekjole til jul, så skal jeg være glad.

Hvis dere har lyst og mulighet til å donere en liten julegave til innsamlingen, så hadde jeg blitt veldig glad <3 Igjen må jeg si tusen takk til dere snille sjeler som har gjort det. Jeg blir både rørt og glad!