Alt er klart for Oslotur

20.04.2017

Vi er pakket og klar for Oslo og TV 2 i morgen. Vi drar i dag for vi må møte tidlig i morgen, så det blir en liten natt på hotell. Hotell der det er lov å ta med hund. Jepp, Ariel blir med oss :) Hehe! Det var vanskelig å finne pass på så kort varsel, men det går så fint for hun er en bereist og snill liten bestemor :) 

Jeg skal på God morgen Norge en plass mellom 07:40 - 07:55. Kjempegøy at så mange vil se på. Forbered derer på trøtte øyne, tomatfjes og muligens noen tårer.

Bilen vår har fortsatt et illebefinnende så vi må ta tog. Dette fører jo til mer smerter for min del med tanke på at vi må komme oss til togstasjonen, ta buss til Larvik og ja. Det høres jo lite ut sånn sett, men det hadde vært bedre for meg og bare sitte i en bil i lugn og ro. Jeg har et enormt press i nakken i dag, så jeg håper bare ikke at migrenen melder sin ankomst. Men det skal gå fint. Så lenge jeg har Huy og Ari som støtte så skal dette gå fint. Alt for God morgen Norge, hehe! :) Vi gleder oss!

Takk for at dere er så støttende og gode mot meg! Føler jeg har tidenes heiagjeng som backer meg. Det er en god følelse.