1. desember!

01.12.2017

Jeg har hatt noen fæle dager i det siste. Føler meg så møkk på alle måter for tiden! Bah. Vel, hva kan man gjøre.

Nå er det 1. desember og jeg føler at alt stopper litt opp denne måneden. Alle er så opptatt, men samtidig er det vansekelig å få ting gjort. Julestemingen kommer og går litt hos meg, men jeg gleder meg masse til selve julen i år. Den blir bra!

Ariel og jeg hører i skrivende stund på Basse sine små hyl etter mer grøt. Haha! Han vil tydeligvis ha dobbel posjon i dag :)  Den lille gossen der. Savner alltid Brum sitt runde lille fjes når jeg ser bort mot huset deres <3 Noen dager kan jeg sverge jeg ser han inni favoritthuset sitt. Godt og trist!

Når jeg skal utenfor døren går jeg med den snasne oppblåsbare nakkekragen. Jeg skjønner ikke at jeg har klart meg uten den, jeg. Den jeg har på bildene er en ny 'kuldepakke' som Huy kjøpte til meg på Apotek1, den kostet bare 99,-. Fulgte med et større bånd så man kan feste den bedre / andre steder om man ønsker. Lite tips :) Kunne kanskje vært hakket kaldere etter min smak, men da kan man bare snu den. Vet det ikke skal være altfor kaldt mot huden, men me not caaare når jeg har så vondt.

Dagene er sånn at nakken "henger og dingler", men i dag føler jeg i hvert fall ikke at humøret dingler sånn :) Eller kanskje litt, haha! Jeg har vært litt trist og jeg klarte seriøst ikke smile på bildene. Jeg gjør nesten alltid det, det blir en naturlig reaksjon, men i dag... ja, øynene mine sier vel sitt.

Håper dere har hatt en fin start på desember! :)