Blogg

Tøffe dager

11.02.2018

Den siste uken har vært knalltøff, men nå begynner ting å roe seg litt etter litt. Ariel måtte nemlig fjerne hele jurlisten forrige torsdag og det skulle vise seg å bli mye tøffere enn vi hadde sett for oss. En ting er sikkert: Ariel er tøffere enn noen av oss og vi er så utrolig stolt av henne!

En forklaring

01.02.2018

Dere som ikke har FB / følger meg der må lure på hvor i alle dager jeg har blitt av. Jeg har fått mange bekymringsmeldinger og det forstår jeg. Tingen er at jeg er nødt til å fokusere mer på innsamlingen og det er lettest på FB. Så da blir det ikke så mye blogging.

Vi har besøk hjemmefra og har kost oss med gode middager à la Huy, Farmen kjendis og filmer :) Jeg har fortsatt ekstra vondt, men det rare er at jeg klarer å kose meg sånn uansett (?!). Det er jeg takknemlig for.

Jeg har hatt en ganske så kjip start på det nye året av mange grunner. Ariel må som kjent opereres, men i går fikk vi vite at Basse må under kniven og. Vi har kanskje aldri hatt dårligere råd enn akkurat nå og jeg har mest lyst å gjøre som Michael Scott og hive henda i været og si: "I_declare_bankruptcyyyy!" hahaha :D Se ...

Fria

03.01.2018

Nesten alle produktene er sponset.

Riktig godt nyttår! Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere har vist meg dette året. Det satt langt inne å starte denne innsamlingen og jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk det har vært å tatt det steget. Jeg har kommet i kontakt med så mange herlige mennesker og så mange av dere har blitt store støttespillere som jeg har...