Blogg

Oppdatering

26.06.2018

Hei alle sammen! Beklager for dårlige oppdateringer. Jeg er så usikker på om jeg skal fortsette å blogge, da må jeg i såfall skifte plattform. Jeg har jo et ønske om å dele fortsatt, men kanskje ikke ha like stort fokus på nakkeskadene. Jeg får se :)

Tropevarmen måtte vel ta slutt en gang den og, men i morgen er det meldt 28 grader igjen og det blir deilig etter noen dager med vind :) Vi får dessuten besøk fra nydelige Eirin som startet Spleisen! Det blir koselig å møte henne og gi henne en klem.

Tiden hjemme

24.05.2018

Beklager for sein oppdatering, jeg vet mange av dere lurer på hvordan det går. Tusen takk for alle meldinger <3 Jeg må begynne med å si at det går veldig fint. Jeg tar det med ro og koser meg med litt syssel i hagen og turer med Ariel. Har vært noen dager der jeg har blitt litt ivrig, noe...

Inneholder detaljer om hvordan turistelefanter og dansende bjørner lever, men også mange fine bilder av lykkelige dyr :)

Inneholder en ganske trist skildring om en liten jente vi så langs veien, og om hvordan turistelefanter i fangenskap har det. Hvis dere er like sensitiv som meg, hopp over dette innlegget, det inneholder også før/etter bilder av elefanten Raju.