Ariel har bursdag!

25.07.2017

Kan noen være så snill å stoppe tiden?! For den går altfor fort! Min sjelevenn er 10 år i dag. Jeg har hatt denne ballen av kjærlighet siden hun var en bitteliten bamse og i dag fyller hun 10 år.

Vi ble voksen sammen, du og jeg. Det sier jeg ofte. Du har alltid dyttet meg i riktig retning og du har alltid visst hvor vi skulle, selv om jeg ikke alltid klarte å se stien. Du leder meg alltid mot meg mot solskinnsdager og stjerneskudd. Du har fått meg bort fra det uendelige tunge mørket. Så lenge jeg har deg og Huy så kommer jeg meg gjennom alt.

Du betyr alt for meg, Ariel. Den visdommen du bærer på kommer jeg nok aldri til å forstå omfanget av. Jeg er så glad du alltid finner meg, min sjelevenn. Vi er gammel kjærlighet som aldri kan dø. Folk sier at valper er så søte og morsomme, men gi meg heller en tipse på 10 år. Gi meg en gammel deg som vet alt og er verdens aller beste. Gi meg en deg som kommer løpende når jeg gråter, enten det er av glede eller smerte. Gi meg en deg som kan ligge tett inntil når alt er vondt. Gi meg en deg som alltid sprer glede. Gi meg en deg som nyser meg i fjeset når du er snurt. Gi meg en deg som elsker turer i skogen.

Gi meg en deg.

Gratulerer med dagen, Ariel!