Blogg

Jeg er liksom ikke helt tilbake til mitt vanlige vonde jeg enda, ting er enda litt ekstra, men det er så mye koselig som skjer fremover, så jeg prøver å ikke dette helt i dass. I dag skal vi på middag til noen venner (jeg er så håpløs og må ha med egen mat, haha!) og i morgen skal vi...

1. desember!

01.12.2017

Jeg har hatt noen fæle dager i det siste. Føler meg så møkk på alle måter for tiden! Bah. Vel, hva kan man gjøre.

Hyttebesøk

24.11.2017

Denne uken skulle vi jo litt forskjellig egentlig, men av ulike grunner ble ikke det noe av. Det viktigste vi skulle ble det noe av og det er jeg så glad for! Vi skulle nemlig besøke Hege! Hun besøkte jo oss i sommer og det var på høy tid at vi tok turen.

Mandag

20.11.2017

Da var uken i gang med jobb og skole for mange. Kjennes alltid deilig ut med mandag for meg og, da er liksom verden litt i gang igjen :)

Jeg har ikke nevnt det, men for ikke mange dagene siden kom det to små marsvingutter til verden! :) Og en av de skal bli Basse sin nye bestevenn. De er så cute at det skulle ikke vært mulig! Vi gleder oss veldig til å få en liten marsvingutt til i hus.

Dyreplageri er noe som gjør meg både sint og fortvilt. Jeg kan tenke på enkeltsaker i åresvis og det er som om det brenner seg fast hos meg. Dere har kanskje hørt om endene som tigger utenfor en Rema 1000 her i Porsgrunn? Disse endene er tamme og har blitt sluppet ut for å bli jaktet på og skutt....